Haber Sitesi Kurmak ve Para Kazanmak

Websiteleri ve webmaster sitelerini gezdiğinizde herzaman karşınıza çıkan bir şeydir Haber Sitesi Kurmak her kez bir şey söyler yok para kazanmak kolaydır haber sitesi kur yok şöyle böyle vs vs..


Haber sitesi kurmak için gerekenlerin en başında başlamak gerekirse öncelikle Alan Adı olacaktır.Alacağınız alan adının  arama motorlarında aranma hacmini araştırmadan almamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Anahtar kelime planlayıcı dünyadaki en büyük Arama Motoru Google'nin sunmuş olduğu reklamcılık hizmeti Google Adwords'den ulaşabilirsiniz. Alan adının SEO açısından önemli olduğunu unutmayalım.

Alan adını belirledikten sonra sıra Hosting almaya gelecektir. Hosting sitenizin  çalışması için gerekli olan alt yapıdır. Bu alt yapıyı kullanma hakkında bilginiz olması gerekmektedir. Bunun hakkında Google'de bir çok paylaşım vardır. Hosting alırken dikkat etmeniz gereken sitenizinin ip adresleri A Class, B Class, C Class olması ve hostinginizde fazla site barınmaması haber sitenizi ucurmak için bir  kaç etkendir.


Haber Siteleri Nasıl Para Kazanır ?

Haber siteleri Google News (haberler) bölümüne kayıt olduklarında para kazanmaya başlarlar. Haber sitelerinin hitleri genelde yüksek olduğu için tanıtım yazıları, backlink satışları ve sitelerinde banner yayınlayarak para kazanabilirler. Adsense haber sitelerinden para kazanmak için en ideal reklam partnerlerindendir.Özgün içerik ile eklediğiniz tüm gerçek haberler size extra kazanç sağlayacaktır.Bu kazançları Sosyal Medya'dan dönüşüm olarak değerlendirirseniz sitenizin kalitesinin arttığını göreceksiniz.Sitenizin Optimizasyon veya Scripti ne kadar düzgün ve doğru yapıldıysa o kadar siteniz Google'de sıralamalarda çıkarak geniş kitlelere erişebilirsiniz.

Haber sitesi açarak para kazanmak isteyen herkese bir önerimizde Editör kiralayarak veya haber ajanslarından faydalanmalarıdır. 



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.