Makale Yazarak Para Kazanmak

Yazı yazarak para kazanmak

Merhaba arkadaşlar yazı yazarak  evini geçindirenleri duymuşunuzdur.


Sizlerde boş vakitlerinizi değerlendirerek kendinize yazarlık yapmayı  hobi edinebilir ve ayda bir asgari ücret civarında paralar kazanabilirsiniz.Makale yazmanız için gerekli olan şeyler başlangıçta bir kalem ve kağıt olabilir veya bir bilgisayardan yardım alabilirsiniz.Yazdığınız makalelerin türkçe uyumlu olması önem taşımaktadır. Yani ne kadar kaleminiz iyi olursa o kadar çok para kazanabilirsiniz.

Makale yazarak para kazanmak günümüz teknolojisinde bir meslek haline gelmiş olmakla birlikte bu işlerin takibi de kolay yapılmaktadır.Herşeyin belirli bir piyasası olmasına rağmen bu işi kaliteli yapan yazarlar iyi para kazanırken diğerleri de az miktarda da olsa para kazanmaktadır. 100 kelimesi 1 tl ve üzeri olarak başlayan makale fiyatları küçük gibi görünsede ilerde iyi kazançlar sağlamanızda faydası olacaktır. Düşününsene günde 400 kelimelik bir makale yazdığınızda 1 makaleniz 4 TL 5 adet makale yazarsanız 400 er kelimelik bu  20 TL'ye tekamül eder ay olarak hesaplandığında ise en kötü kazancınız 600 TL'yi bulacaktır. Buda bir asgari ücretle çalışan için günümüz Türkiye'sinde çok iyi bir ek gelir olmaktadır.

Makale yazmak extra bilgi gerektirirken, yazdığınız makaleleri satmak bilgi gerektirmemektedir. Webmaster forumları üzerinden yazdığınız makaleleri 100 kelimesi 1  TL gibi fiyatlardan sattığınızda gün içerisinde bir çok alıcı bulmanız kolaylaşacaktır. Tabiki bu makale satışlarının taban fiyatı olarak söylenmiştir.

Makale yazarken nelere dikkat edilmeli

Makale yazmaya başladığınızda ilk başta SEO (Search Engine Optimization ) yani Arama Motoru Optimizasyonu bilginizin olması sizi iyi bir makaleci yapacağından emin olabilirsiniz. SEO'yu Google gibi arama motorları üzerinden araştırmanız makale yazarlığı konusunda sizi profesyonel olarak geliştirecek ve iyi bir makale yazarı olmanızı sağlayacaktır.

Hangi Konularda Makale Yazamalıyım

Aslında hangi konuda makale yazmalıyım diye düşünmeye hiç gerek yoktur. Her konuda makale yazarak para kazanabilirsiniz. Yeterki konu hakkında araştırma yapmış olun. Sizlere öncelikli tavsiyelerimiz bilginiz hangi konuda çoksa mesela yemek tarifleri  çok iyi aşçısınızdır yemek tarifleri ile ilgili makaleler yazarak yemek tarifleri siteleri ile irtibata geçip makalelerinizi satabilirsiniz. Araştırıp bilgi sahibi olduğunuz her konuda yazmanızı tavsiye ederim.

Aklınıza takılan veya öneriniz olan herşeyi sitemiz üzerinden yorumlayarak bilgi verebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.