Cuuzket Oyna Para Kazan






Oyun Nasıl Oynanır?

1 Her kullanıcı oyuna sistemin verdiği hediye 9000 altın ve 2000 hem bakliyat hem de kuruyemiş deposuna sahip olarak başlar bu altınlar ile 1 adet Market S satın alabilirsiniz.
2 Aldığınız Market S paketleme yapar bu paketleri pazar bölümünde satarak tl elde edersiniz.
3 Deponuzu belli aralıklarla kontrol etmelisiniz deponuzu boşaltmak için pazar bölümünden ürünleri sat demelisiniz depo dolu olursa bu sürede paketleme yapmayacak ve kazanç elde edemeyeceksiniz.
4 Oyunu çok fazla takip edemiyorsanız depo bölümünden deponuzu yükseltebilirsiniz.
5 24.000 Paketleme bu ister bakliyat olsun ister kuruyemiş 1 TL ye tekabül eder. ---> 500 Altın = 1 Elmas = 1 TL'dir.
6 Marketlerin ve Kuruyemişlerin 365 gün süresi vardır.Bu süreyi Marketlerim sayfasındaki her market veya kuruyemişin altında bulunan istatistik panelinden takip edebilirsiniz. 365 Günün Sonunda Market veya Kuruyemiş'in kazançı durur.
7 Kazancınızı daha çok katlamak istiyor iseniz Altın&Elmas Satın Al bölümünden bütçenize uygun olan paketi seçip yatırım yaparak daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.
8 Kısaca oyunun amacı ne kadar market veya kuruyemiş o kadar çok kazanç.


Bakliyat Paketleme veya Kuruyemiş Paketleme nedir?

1 Oyun içerisinde marketlerde veya kuruyemişlerde yapılan paketlemedir.Bu paketleri satarak Tl'e çevirebilirsiniz.
2 Marketlerde bakliyat paketlenmektedir.Kuruyemiş dükkanlarında ise kuruyemiş paketlenmektedir.


Kira Süresi Nedir?
1 Satın almış olduğunuz Marketlerin ve Kuruyemişlerin Hizmet Süresidir. 365 Gün size kazanç sağlar.


Elmas Nedir?1 Bazı market ve Kuruyemişler altın değil elmas ile satın alabilirsiniz.Altın&Elmas Satın Al sayfasından Elmas satın alabilirsiniz.
2 Satın almış olduğunuz elmasları sol taraftaki menü barın en üstünde yazmaktadır oradan takip edebilirsiniz.


Hamal Masrafı Nedir?1 Hamal masrafı saatlik paketleme miktarının ‰ 1 kadar altına tekabül eder.
2 Marketlerim bölümünde sayfanın sağ tarafında "Saatlik Hamal Masrafı" burdan takip edebilirsiniz.Sistem otomatik her saat masrafı altınınızdan düşer.


Referans Sistemi Nedir?1 Referans sistemi size tanınan link üzerinden kayıt ettirdiğiniz her yeni kullanıcı sizin alt üyeniz konumunda oluyor.
2 Kayıt Ettirdiğiniz Her Kullanıcının Sattığı ürünlerden %10 pay alacaksınız.Ne kadar çok referans o kadar çok kazancınız olur.


Ödüllü Sıralama Nedir?1 Hergün en çok paketleme satışı yapan 3 kişiye sistem altın hediye eder.
2 Sistem hergün gece yarısı 00:00 da sıfırlanır ve ödüller kullanıcıların hesabına geçer.


Bonus Nedir?1 Sistem her 2 saatte 5 Altın hediye eder.
2 Sitede ne kadar çok süre geçirirseniz o kadar çok bonus almış olursunuz.


Nasıl Para Yatırabilirim ?1 Para yatırma işlemi Altın&Elmas Satın Al sayfasında Kredi Kartıyla(SonTeklif) ya da paketlerden birini satın al dediğinizde ödeme yöntemlerinden istediğinizi seçerek ödeme yapabilirsiniz.
2 Banka Havalesi&EFT ile ENPARA,AK BANKASI,GARANTİ BANKASI ile ödeme yapabilirsiniz
3 Papara ile ödeme yapabilirsiniz.


Nasıl Para Çekebilirim ?1 Para çekme işlemi Banka sayfasında para çekme limitine ulaştığınızda para çekme talebinde bulunabilirsiniz.
2 Para çekme işlemi Papara cüzdanı yada Banka havalesi yöntemi kullanabilirsiniz.Bunun için hesabınızda min 40 TL olması gerekli.
3 Para çekmek için Sağ üst köşeden profilinizdeki hesap ayarları kısmından banka bilgilerini veya papara bilgilerini doldurmuş olmalısınız.


Siz kullanıcılara nasıl 2 katı para dağıtıyorsunuz?1 Biz kullanıcılara satmış olduğumuz market ve kuruyemiş dükkanlarının paralarıyla gerçekte de 81 vilayette şubeleşmek istiyoruz hep birlikte "inadına milli yazılım inadına yerli üretim".
2 Bu Mağazaların konsepti şu şekilde olacak sadece 3 Ana grupta yoğunlaşacak Bakliyat,Baharat,Kuruyemiş ve Şekerleme bunların satışının olduğu marketler zincirine CUUZKET e sizde ortak olun.

OYUN KAPATILMIŞTIR.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.