Adsense İle Para Kazan




Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazımda Adsense İle Para Kazanmak ile ilgili bazı bilgiler vereceğim.


Aslında bir çok webmaster'in günlerce, aylarca ve yeri gelip yıllarca uğraşıpta Adsense'ye üye olmaya çalıştığı bariz görülmüştür.

Adsense Nedir ? Nasıl Para Kazanılır ?



Şimdi bu sistem hakkında illaki bilgisi olmayanlar olacaktır, bazı bloglarda olduğu gibi Adsense şudur budur gibi uzun uzun yazılar yazıp kafanızı ağrıtmak istemem. Ama şuda bir gerçektir ki söylemeden geçemem internetten para kazanma yöntemlerinden en çok kazandıran Adsensedir.

Adsense Google Arama Motorunun reklam servisidir.Google Adwords ile reklam verenlerin oluşturduğu reklamları web sitelerinde yayınlamaya yarayan Adsense'den aylık ortalama 200 TL  ile 30000 TL üzeri kazananların ve bunların ödeme kanıtlarının paylaşıldığının da bilgisi kesindir.Adsense aşırı derecede gelişmiş bir sistemdir.Bilgisayardaki bilgileri toplayarak kullanıcıların ilginisini çekecek reklamları göstererek Adwords üzerinden kazandığı paranın bir bölümünü yayıncıları ile paylaşır.Bu da  ne kadar çok görüntüleme ve tıklama alırsa web siteniz size para olarak dönecek demektir.

Peki Adsense ile nasıl para kazanılır


Aslında çok basit görünüp de çok zor olan bir iştir. Websitenizin Google Politikaları'na uygun olması gerekmektedir.Web sitenizde yazarların bulunması bi adresiniz ve size kolayca ulaşım yolu telefon, adres vs olması gerekmektedir.Google gerçek sitelerle ve özgün sitelerle çalışmayı sever. Özgün site derken tema ve içerik açısından uygun siteler olursa Adsense'den para kazanmak bir o kadar zevkli ve kazançlı olmaya başlayacaktır. Aklınıza takılan soruları yorum yaparak bizimle paylaşırsanız detaylı yardımcı olmaktan gurur duyarız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.