İnstagram Çöktü Mü?


Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medyalardan bir tanesi olan Instagram, akşam üzeri akış yenilemeye başladı. Dünya çapındada çok sayıda kullanıcısı bulunan Instagram'a giriş yapanlar, fotoğrafların yüklenmediğini problemini gördü. Yaşanan sorunla beraber çok sayıda kullanıcı, "Instagram çöktü mü?" sorusunun cevabını Google'de aratmaya başladı. Peki, Instagram ne zaman düzelecek?

Instagram son aylarda erişim sorunlarıyla gündeme çok gelmeye başladı.Fotoğraf akışında ve yüklemesinde sorun yaşayan vatandaşlar, internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram’da akış neden yok? Instagram’da fotoğraflar neden yüklenmiyor?
Ünlü sosyal medya uygulaması Instagram'da dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor. Dünya genelinde olduğu gibi Türk kullanıcılar da 'Instagram çöktü mü?' sorusuna arama motorlarında ve diğer sosyal medya sitelerinde yanıt arıyor.  Twitter'da birçok kullanıcı Instagram'da yaşadıkları sorunu dile getirerek birbirlerinden fikir alışverişi yapmaya çalışıyor. 
INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?
Instagram'da bazı kullanıcılar "akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya gelirken bazıları yavaşlama yaşandığı belirtiyor. Geçtiğimiz aylarda da bir kaç kez yaşanan erişim sorununun kısa sürede düzelmesi bekleniyor. 
Yaşanan sorunla ilgili Instagram'dan henüz bir açıklama yapılmadı. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.