Kız Nasıl Tavlanır

Günümüz çağında kız tavlamak şartları daha da zorlaştı. Eskiden olsa bir gül yeterli iken artık şarlar ve zamanın ilerlemesi ile kızlarda erkeklerden beklentilerini arttırdı.


Kimi bayanlar arabaya tav olurken kimisi de çok parası olan erkekleri tercih ediyor. Sizinde paranız yok, arabanız yok ise makalemizde size taktikler vererek hoşlandığınız kişinin ilgisini çekmeyi sağlamanıza yardımcı olacağız.

Bir otobüstesiniz veya bir yerden bir yere yolculuk yapıyorsunuz. İlginizi çeken bir bayan olduğunda onunla iletişime geçmeniz gerek ve yapacak hiç bir şeyiniz yok işte burada devreye biz giriyoruz. Buradan kalkıp kızı size yaklaştırmıyoruz sadece size fikirler öne sürüyoruz. Yapmanız gerekenlerden bir tanesi öncelikle göz temasıdır. Göz temasını kaçırmamanız sizin için bir avantajdır. Hoşlandığınız bayana yaklaşmak için etrafınızda  faydalanmanızda yararlar var. Örneğin ayakta yolculuk ederken ayakta durmak için tutunduğunuz yerden elinizi kaydırarak düşecekmiş gibi yaparak bayanın ilgisini kendi üzerinize çekip göz temasında bulunabilirsiniz.Bu demek değildir ki iş bitti, sonrasında bayana yaklaşmak için yine çevrenizden biri veya bir nesneyi kullanabilirsiniz. İnsanlara nazik bir ses tonu ile rahatsız ettiysem özür dilerim diyerek başlayabilirsiniz. Bu bayanların ilgi alanına girmeye ilk adımlardan yalnızca bir tanesidir. Her zaman için bayanların ilgisini çekmek için nazik olunmayabilinir. Bazı bayanlar kaba erkeklerden hoşlanır ama o bayanla süren ilişki süreniz uzun olmayacaktır.Şimdi ilk operasyonu başarılı geçirdiğinizi varsayalım sıradaki işiniz bayana yaklaştıktan sonra elinizden geldiği kadar ilk yaptıklarınızı öne sürerek kalitenizi düşürmeden bayanla sohbet ortamı kurmaya çalışın örneğin meslek hayatınızın size verdiği artılardan başlayarak girişinizi yapın mesela bir polissiniz veya öğrenci kitaplarınızı düşürebilir veya etrafa tedirgin gözlerle bakarak güvenliğini sağlıyormuş gibi bir bakış atabilirsiniz.

Yaklaştınız ve muhabbete başladınız. İnsanların iletişimlerinin başlarında oturdukları konumdan tutun memleketlerine kadar sohbetlerde illaki ilgi alanları ortaya çıkacaktır. Hoşlandığınız bayanın ilgi alanlarını keşfederek ona hafif abartısız espiriler yaparak kendisinin ilgisini daha çok çekebilirsiniz.Parfümünden tutun elbiselerinin markalarına kadar inceleyin ve onların kaliteli oluşlarından bahsedin.Unutmayın espirili erkekler her zaman diğer erkeklerden daha avantajlıdır aşırıya kaçmamak kaydıyla tabiki.Sohbetin tam ortasında tutup telefon numarasını istemeyin kendisinin vermesi için onu gülücüklere boğun, sohbetin devamında ise gülücüklerin arasında bir yerde kendisi ile daha sonra tekrar nasıl görüşebileceğinizi sorduğunuzda o size büyük bir ihtimal sosyal medya üzerinden ulaşacaktır. Bu şekilde ilerleme ile çok yol kaydedeceksiniz.

Sosyal medyadaki paylaşımlarınızın kalitesi sizin etkilemeye çalıştığınız bayanın ilgi oranında artışına sebep olacaktır.Biraz sosyal medyada takıldıktan sonra kendisini ürkütmeden telefon numarasını isteyin ilk aşamada vermeyecektir verene kadar ısrarcı olmayın sosyal medyada fazla vakit geçiremediğinizi sorumluluklarınızın olduğunu ona inandırın daha sonrasında telefon numarası gelecektir. Her yazdığı mesaja anında  cevap vermek tez avantajdır. Ona 1 veya 2 haftalık bir tanışma süresi tanıyın ve sonrasında hobilerinin haricinde hoşlanmadığı fobilerini öğrenin ve güllerle hobilerini destekleyin. Güller bayanların evlilik öncesi ve sonrası vazgeçilmezidir. Onunla dertleşin ailevi veya manevi sorunlarına desteğinizi her zaman esirgemeyin.Onu sevdiğinizi devamlı ifade ederek kendisini aşktan soğutmayın.Sonra gelin yorumlardan teşekkürü iletip çocuklarınızın ismini bizlere iletin.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.